Bog

BOG

“Kærlighedsmod – fortællinger fra et åbent ægteskab”
af Birgitte Gyrd & Hans Erik Rasmussen

Indviklende og udviklende sanselige fortællinger, der tager læseren med på et ægtepars kærlighedsrejse i at dele hinanden seksuelt som følelsesmæssigt med andre partnere- og hvordan denne levemåde knytter endnu stærkere og  kærligere bånd mellem det sølvbryllupsmodne par.

Det er en rejse gennem deres ærlige, hektiske, herlige, kærlige, til tider kedelige, sensuelle, og modige sølvbryllupssamliv fra utroskab over intensiv psykoterapi og  midtvejskriser, til polyamorøse fester, jalousi, stille hverdagssamhørighed og oversøiske ekspeditioner.

Alt flettet sammen i en åben ærlig tone i et nærværende sprog uden omsvøb.

Din opfattelse af parforhold vil ikke være de samme, efter at have fulgt kunstnerinden og hendes eventyrermand gennem de 55 stærke indbliksbilleder og dybe baggrundshistorier.

Bogen indeholder desuden 55 kropslige, til tider erotiske, ekspressive værker skabt af den nuværende kærlighedscoach, gennem hendes mere end et snes år som professionel udøvende kunstner. Samtlige malerier er blevet til FØR Birgitte Gyrd bevidst turde mærke at hun er født polyamorøs. At alle bliver født flerelskende, er en antagelse, som vil blive uddybet i bogen.

Bogen er under udarbejdelse …

Du kan læse fem af fortællingerne herunder – god fornøjelse!