Foredrag/talks

Foredrag, Oplæg & Talks

“Livet i et åbent ægteskab”
Birgitte brænder for at inspirere, vække nysgerrighed og udfordre andre med sine historier og erfaringer fra sit kærlighedsliv. Både som monogam gennem 21. år med sin eventyrlige ægtemand og som polyamorøs i 4 år i sit åbne ægteskab med flere partnere.

Hun vil bl.a. komme ind på oplevelser omkring frihed, utroskab, troskab overfor sig selv, partnerafhængighed, seksuel trivialitet, erotisk tænding og forældreskab.

Birgitte og hendes mand har udviklet redskaber til at bygge et meget solidt, dybt, nærende og livsstærkt parforhold, som de fleste drømmer om. OG det er denne base der gør, at de kan dele deres elskede med andre i autentiske kærlighedsrelationer.

Hun udtaler” Kærlighed, erotik og samhørighed er vores livsflamme, som i dybet er det der bærer alle vi mennesker gennem livet”

Birgitte Gyrd som foredrags- og oplægsholder
”Birgitte er en forrygende, topinspirerende og livsglad fortæller og formidler, der holder sine tilhører totalt fanget. Nogle kan føle sig lidt provokeret af emnet i starten, men hun formår med sit åbne hjerte og store kærlighed til andre, at så glæde, begejstring og håb i os alle om kærlighedens mangfoldige muligheder.”                                                                               Midtsjællands Kvindeforum, Lene Hansen

Birgitte er en erfaren foredragsholder, der gennem 15 år også har holdt utallige foredrag og oplæg om sit farverige, sprudlende, udfordrende og spændende liv som professionel kunstnerinde.

Målgruppe
Alle voksne over 30 år, kvinder som mænd, der vil inspireres til et stærke, dybere og sprudlende kærlighedsliv med en eller flere partnere.

Oplæg/talks
Kvinde- og mandegrupper, private venne-sammenkomster, polterabender til 2., 3. … bryllup, 40-, 50-, 60- års fester, sølvbryllup, single/dating-events m.v.

Foredrag
Biblioteker, Oplysningsforbund, Loger, Singleklubber, Datingsevents, Danseskoler osv.

Varighed
Oplæg/talks
Ca. 15-30 min.s underholdende humoristisk oplæg
15-30 min.s hurtige spørgsmål fra deltagerne & rappe svar 

Foredrag:
Ca. 60 minutters intens foredrag
Pause med mulighed for at lægge spørgsmål i min kærlighedsbowl
Ca. 30-60 minutters debat med spørgsmål fra salen og bowlen.
5. min. fælles kærlig afslutning.

Priser
Oplæg/Talks
2-3.000,- (alt efter deltagerantal) plus transport

Foredrag
5-7.000,- (alt efter deltagerantal) plus transport

Foredragsshow med ægteparret
8-10.000 (alt efter deltagerantal) plus transport

Birgittes mand, Hans Erik Rasmussen, der er en garvede foredragsholder gennem 30 år (hans-erik-rasmussen.dk) tager med ud som et team til de store arrangementer. Her får publikum den optimale oplevelse af et modigt ægtepar, der lever et liv med flere kærlighedspartnere, da alle oplevelser og erfaringer bliver belyst fra både hendes og hans side.