En session

Hvordan foregår en Gyrdindesession?

Vi  har først et kemimøde på ca. 2. timer. Hvis det svinger aftaler vi herefter en tid eller et forløb og mødes på den location du har valgt.

I et respektfuldt dynamisk samspil, kommer vi ind på de fokusområdet du har lyst til selvkærligt at rykke på. Der er samtale, spørgsmål, visualiseringer, latter, berørthed, tårer, måske kropskontakt, stille væren, målsætninger, kraftøvelser osv…Intuitivt vil jeg vide sidst på sessionen, hvad du skal have af opgave/udfordring/kærlighedsgave inden næste session.

En personlig kærlighedstræner virker allerbedst og sammen opnår vi de mest effektive resultater, når du er i løbende kontakt med mig mellem sessionerne.

Vælger du enkeltsessioner og bestiller fra gang til gang, vil vi være i kort onlinekontakt een gang mellem hver session. Vælger du en pakke (basispakke, intermediatepakke, advancepakke) vil vi være mere i on-line kontakt mellem hver af sessionerne. Formen kan være via sms, fb, mail eller skype/tlf. Alt tilpasset dit behov og hvad der er praktisk muligt for mig. Se mere om de enkelte pakker under booking

Det er også muligt at booke mig til en mere konkret opgave, så sessionen foregår gående, svømmende, svedende osv. Se mere under Hvor