Booking

Booking

Du skriver en mail birgitte@gyrd.com hvilke dage og tidspunkt på dagen der passer dig bedst til et 2-timers kemimøde. Jeg svarer indenfor 24 timer med tre forslag.

Eller ring på tlf. 40 10 60 94 og få en kort snak, hvor du får svar på de spørgsmål du måtte have. Så finder vi en tid i kalenderen til dig.

På et første møde fortæller du hvad dine udfordringer og drømme er og hvad du gerne vil rykke på.Jeg møder dig hvor du er og fornemmer og vurderer hvad du har brug for af råd, vejledning og coaching. Du går hel sikkert fra mødet med nye indsigter.
Herefter mærker du om tilliden er der for dig til et videre samarbejde – ligesom jeg siger til, hvis jeg mener du kan blive bedre hjulpet et andet sted (Jeg henviser gerne)

Du slår til nu, satser 2 timer af dit liv …og får starten på et nyt stærkere kærlighedsliv!

 

Tidsrum for booking:
Mandag – fredag: kl. 10-19.   Lørdag: kl. 10-14.   Søndag: kl. 12-18. 25% tillæg udenfor disse tidsrum.

Priser

600 kr. pr. 60 min. for 1 – 2 timers sessioner
500 kr. pr. 60 min. for 2 – 4 timers sessioner
450 kr. pr. 60 min. for 4 – 8 timers sessioner
Tilbud gives på 8 – 24 timers sessioner

Plus evt.transportudgifter tur/retur (statens laveste takst), hvis session afholdes mere end 10 km fra mit firmadomicil i Førslev 15 km syd for Ringsted.

For firmaer er prisen ex. moms.

Desuden tilbyder jeg pakkeløsninger, så du er fri for hver gang at tænke på om du har tid, energi eller økonomi til at fortsætte – og det er økonomisk fordelagtig:

Basispakke: 3 x 2 timers sessioner, 1 online-kontakt mellem sessionerne: 3.400 (plus evt. transportudgifter)
Intermediatepakke: 6 x 2 timers sessioner, 1 online kontakt mellem sessionerne:6.600 (plus evt. transportudgift)
Advancepakke: 6 x 3 timers sessioner, 2 online kontakt mellem sessionerne, en fantastisk fotosession:  9.900 kr. (plus evt. transportudgift)

Derudover kan der aftales særlige tilbud ved andre ønsker.