Om Birgitte Gyrd

Birgitte Gyrd

F. 1965
Lever på 25. år med min mand,
– de sidste 4 år som polyamorøs med sideløbende andre længere faste kærlighedsforhold.
Har praksis og privaten på en stor landejendom på Midtsjælland.
Er organisk psykoterapeut. Har arbejdet med personlig udvikling i 21. år.
Er coach, terapeut og rådgiver indenfor kærlighedslivet på 4. år
Har været professionel kunstnerinde i 20 år. Har coachet og rådgivet 1:1 for kunstudøvere i 10 år.
Holder oplæg, talks og foredrag om et kærlighedsliv, der lykkes, for både monogame og folk der er nysgerrige for det åbne forhold. For større forsamlinger holder min mand og jeg foredrag sammen om vores polyamorøse ægteskab.

Medlem af Organisk Psykoterapis Landsforening, Danske Billedkunstners Forbund

Som professionel hjælper får jeg jævnligt supervision, for at kunne levere den optimale service til mine klienter. Jeg bruger hele min personlighed i sessionerne – og det kræver sin kvinde. Mine supervisere er to meget erfarne uddannelsesledere fra Organisk Psykoterapi, som er grundlaget for min praksis.

At leve i et åbent forhold, har givet mig erfaring med andre partnere – i elskerforhold og længere kærlighedsforhold. Jeg er kommet tæt på mænd og kvinders inderste drømme, længsler og lidenskaber – og opdaget at jeg har evner for at inspirere, forløse og være katalysator for at de kommer bevidstgøres, kommer til udtryk og bliver til virkelighed.

Har taget efteruddannelse i senfølger af incest/seksuelle overgreb, taget en feminin ledelsesuddannelse på Gudindeskolen, har 10 års erfaring med den terapeutiske dansepraksis The 5Rhythms, er passioneret salsadanser, yogaudøver, friluftsfreak og eventyrinde udi den latinamerikanske kultur.

Ved siden af arbejdet som kærlighedscoach – er er jeg professionel kunstnerinde og udfører bestillingsopgaver samt skaber frie malerier med kroppen og relationer i centrum. www.birgittegyrd.com

Min mand Hans Erik Rasmussen driver rejsebureauet Rasmussen Travel, og er ekspert på skræddersyede eventyr i Latinamerika. www.rasmussentravel.dk.  Han er desuden uddannet organisk psykoterapeut og arrangere rejser, hvor han bl.a. har erhvervsledere med på vandring og retreats i Andesbjergene for at få nyt perspektiv på deres arbejds- og privatliv. Har ledet mandegrupper og tager individuelle klienter i forløb.